Как да изберете подарък за Деня на бащата

Бащите са странни същества. Веднъж са невзискателни и лесно им се угажда. Но понякога могат да бъдат доста придирчиви и те не винаги изразяват чувствата си, така че може да е трудно да се определи дали наистина харесват подаръка, който сте им подарили.

Тази година ви предлагаме да спрете да подарявате подаръци, а да започнете да действате повече – или поне да намерите правилния баланс между двете. Може би тази година баща ви не иска подарък, а по-скоро да прекара повече време с вас, което си е доста лесен подарък от ваша страна.

Хубавите подаръци изискват повече усилия

Едно е да опаковате готварска книга, която смятате че баща ви ще хареса. Съвсем друго нещо е да откриете чудесна книга с рецепти, да изберете някоя от рецептите вътре, да купите всички нужни продукти и да сготвите нещо наистина вкусно за специалния ден на баща ви.

Всеки подарък, на който може да се насладите заедно, е по-добър от нещо, което просто ще му подарите и той ще забрави за него, седейки на някой рафт или в шкаф. Поемете инициативата и планирайте кратка екскурзия или разходка, подгответе всичко нужно, за да си прекара добре.

Да, хубавите подаръци изискват усилия, но изборът им може да бъде много по-лесен и забавен ако ги изберете от онлайн магазин shturo.com

От по-млади бащи към по-стари

Независимо дали купувате подарък за млад баща, за баща на средна възраст или пък за по-възрастен вече дядо човек, всеки един от тях обича да покаже подаръка си на семейството. Помислите за надпис като например класическото: „Баща №1” на някоя порцеланова чаша или по-сантиментални подаръци, които наистина ще трогнат сърцето му. Всичко от по-личен характер получава бонус точки!

За млади бащи: Прекрасен подарък би бил например тениска за него и дрешка за детето, които са идентични и са чудесна възможност за направата на няколко запомнящи се снимки.

За дядовци: Сетете се какви игри сте играли заедно с баща си, когато сте били малки и намерете нещо подобно, което той може да покаже на внуците си. Неговите внуци ще запомнят това за цял живот и баща ви ще оцени че си спомняте игрите , които сте играели заедно преди години.

За всички бащи: Използвайте техните хобита и интереси. Денят на бащата не е ден, в който трябва да им покажете нещо ново. Вземете на баща си нещо, което наистина ще му хареса. Може би нова въдица, ако обича риболова, която с гордост да показва на приятелите си-рибари на брега на езерото. А защо пък не и книга, която с нетърпение би започнал да чете на мига, в който му я подарите.