Скреч карта на света – подарък за туристи

Скреч картата е създадена още през 2009 г. и от тогава насам претърпява сериозно развитие.

Без значение дали целта ви е да изтриете всички страни в света, да я закачите да стената, носейки вдъхновение на вашите пътешественически мечти или искате да издраскате Съединените Щати щат след щат – създателите и знаят как да създадат перфектната скреч карта за всеки. Скреч картите са уникален подарък и изглеждат чудесно както изтрити, така и непокътнати.

svetovna-skrech-kartaВсяка карта е покрита със специално фолио, което чака да бъде изтрито и да разкрие подробни детайли и красив дизайн. С времето всяка скреч карта става напълно уникална, персонализирана карта на света. Уникален и визуално спиращ дъха пътнически дневник. А в случая на Гурме скреч картите – списък с вашите приключения в кулинарното изкуство.

Перфектен подарък за тези, които са пътували по света. Както и за тези, които тепърва смятат да се отправят на пътешествие.

Можете да закупите оригиналната световна скреч карта от онлайн магазин http://dreboliiki.com

Скреч картата представлява една голяма карта на света, със златист горен пласт

Резултатът е напълно уникална и персонализирана карта на света. Дали е за рождения ден на сестра ви или чичо ви, скреч картите изглеждат величествено на всяка стена!

Какъв по-чудесен начин да се похвалите къде сте били, украсявайки стената ви с цветно красива карта на света. Скреч картите съдържат също така факти за отделните държави и градове.

Скреч картата е наистина перфектния подарък за пътешествениците във вашия живот

Питате защо? Защото получавате уникална, златиста карта на света , която ще украсява вашата стена. Издрасквайки всички места, които сте посетили досега, се открива напълно нов свят отдолу, заедно с цветни и географски детайли.