Подаръци за Дипломиране

Отпразнувайте радостта от завършването с някое от нашите предложения за подаръци, за завършване, за Него и Нея. От вдъхновяващи предмети на изкуството, до запазващи спомени бижута, ние разполагаме с широк асортимент от подаръци по случай завършване на образованието. Така че ако търсите уникален и запомнящ се подарък за Него или за Нея, хлърлете един поглед на нашата колекция.

Какво крие бъдещето – Любовен медальон

Този внимателно изработен сребърен медальон съдържа в себе си една магическа перспектива на древното изкуство на Тасеографията – надзъртане в бъдещето посредством използване на чаени листа. Пленителната сила на сърцето и чаят от хибискус в запечатаното отделение служи като символ на любовта докато стъклената вратичка предоставя пространство за лична персонализация с малка снимка, сувенир или любим ваш талисман, така че да създадете личен ваш амулет, който да ви носи късмет. Вашата добавка към медальона се превръща в своеобразен символ на това какво крие бъдещето за вас.

kakvo-krie-bydeshteto-liuboven-medalion

Тежест за хартия с вдъхновяващи цитати

„What would you attempt to do if you knew you could not fail?“ (Какво бихте направили, ако знаете че няма да се провалите?)Тази тежест за хартия смело повдига този въпрос с ясно изразен въпросителен знак на гърба на предмета, с идеята да се замислите. Вдъхновяващо напомняне да не спирате да преследвате мечтите си.

Друг такъв предмет съдържа думите на Махатма Ганди: „Be the change you wish to see in the world.“ (Бъдете промяната, която искате да видите в света). Тези думи имат за цел да ви мотивират да предприемете действие и да последвате мечтите си. Напревена от пютър (метална сплав, съставена предимно от калай, смесен с малко количество олово, мед, бисмут и антимон.), тази тежест съдържа написана върху нея тази забележителна мисъл. В забързания свят в който живеем, един такъв аксесоар за вашето бюро би бил просто незаменим. Тази окуражаваща тежест за хартия е прекрасен подарък за приятел и чудесен аксесоар за вашето работно място.

tejest-za-hartiya

Скреч карта

Това е забавен подарък! Можете да си вземете скреч карта на света или на Европа и да помогнете на вашите приятели по-лесто да следят местата, където са били или искат да отидат. Въпреки че пътуването не е просто да задрасквате от списъка местата където сте били, е доста забавно да видите нагледно каква част от света все пак сте обиколили.

Може да закупите оригиналната световна скреч карта от тук – https://shturo.com

skretch-karta

Корков глобус

Следете вашите пътувания в триизмерен стил с този зашеметяващ корков глобус. Кипящ от вдъхновение за вашето следващо приключение, корковият материал, от който е изработен и включените габърчета към него, ви дават възможност да отбелязвате вашите най-скорошни пътувания, местата където сте били. А дори и да прикрепяте снимки, билети или някакви специални напомняния за определени точки по света. Идеален подарък , с който да придадате по-научен щрих към вашата библиотека или десктоп. Интерактивният дизайн ще ви даде възможност да се насладите на красотата на света в по-пълна степен.

Ако този подарък ви допада, можете да разгледате и скреч глобуса, на който също можете да отбелязвате местата, на които сте били тук – http://shturo.com

korkov-globus

Органайзер за бюро

Няма да имате никакъв проблем да си „чукнете една среща” с бизнес партьори и съдружници или пък да накарате ваш клиент да се усмихне с този чудат аксесоар за бюро, който е много повече от просто външен вид. Всяка част от него е ръчно изработена от рециклирана стомана и части. А най-якото е, че работи! Завържете разговор всеки път, когато давате визитка или химикал.

organaizer-za-biuro

Кутия за медитация (Мисли в пясъка)

Отделете време за себе си с тази кутия за медитация. Тя е създадена от дизайнера Джейн Риу и е предназначена за артисти, писатели и хора занимаващи се с изкуство и творечство, и въбоще хора с креативна насочесност. Изящни ситни песъчинки се завъртат в синхрон с вашето въображение и стимулират съзнанието ви по начин, по който нито едно бяло платно или хартия не могат. Основата е с лек кадифен слой , създавайки усещането за спокойствие и хармония.

kutiya-za-meditacia

Зайчето на навиците

Много по-добър вариант от този да си завързвате конец на пръста, това зайче на навиците винаги ще ви напомня да преследвате целите си. Може би искате да се откажете от навика да ядете сладко или пък може би искате да се обаждате по-често на вашата майка, това зайче и неговият малък приятел ще ви помогнат да запазите обещанията към себе си и към другите.

Искате да започнете да пиете повече вода? Просто го поставете близо до чешмата или бутилката с вода и то ще ви напомня постоянно за това. Нуждаете се от повече мотивация да започнете да тичате след работа? Поставате го близо до маратонките си, а неговият малък приятел в джоба. Прекрасен начин да мотивирате себе си и другите към постигането на вашите цели и стремежи.

zayche

Торбата на късмета

Понякога ни е нужен малко късмет, а доста често ни е нужен много късмет. С тази торбичка пълна с късметлийски талисмани и предмети, вие винаги ще имате избор. Чудесен подарък за завършване и рождени дни, тази зелена найлонова торбичка съдържа малка подкова, детелина, кратунка (тиква), зарчета и падаща звезда. Можете да ги използвате да триете лотарийни билетчета с тях, да ги поставите на чина си по време на тест или просто да ги държите в ръката си, когато имате нужда.

torbichka-za-kysmet