Кой са най-добрите алкохолни подаръци?

Един истински запален любител на хубавия алкохол определено би искал да притежава всякакви помощни средства за неговата консумация. Това могат да бъдат интересни съдове за съхранение, различни парти игри или пък направо бутилки хубаво уиски. В следващите редове ще Ви дадем няколко идеи за това какво да подарите на такива хора.

Магнитен дартс с пиене на шотове

alkoholen-parti-darts-s-chashki-02

Който уцели червеното поле „шот“ взима една чашка и я изпива цялата! Тази игра ще остави точните стрелци трезвени, а на останалите може да им дойде в повече алкохола тази нощ… а може и да сте от първите, но да целите полето с шота нарочно? Без значение от кой тип сте, със сигурност ще се влюбите в тази игра и ще я вадите на всеки купон. Особено полезно ако някой от компанията разбира от коктейли и шотове. Цената на комплект с чаши и дартс е около 20 лева.

Рулетка с шотове – за любителите на хазарта

parti-igra-alkoholna-ruletka-001

Ако не сте фенове на игри като дартс, то това със сигурност ще Ви допадне – правилата за подобни, но може би ще се наложи да изпиете доста повече. Играе се като играчът на ред хвърля топчето и взима чашката, съответстваща на полученото число. Но тук става интересно – 8 от тях са пълни с вода, а останалите – с алкохол. Кой ли ще спечели?

Различни дозатори за алкохол и коктейли

alkoholen-dispensar-benzinokolonka-001

Ако предните предложения са предназначени по-скоро за щурите фенове на купона, тук говорим за не чак толкова hard предназначение, ако можем да се изразим така. В интернет можете да откриете стотици модели и разновидности на посочения на снимката алкохолен диспенсър – бензинова колонка. Заредете го с любим алкохол – водка, бира, вино, уиски, а защо не направо със свеж, летен коктейл? Ако имате по-голям бюджет, този подарък е перфектен е за Вас – цената му е около 60-70 лева.

Пистолет за алкохол

alkoholen-pistolet-01

Ето отново нещо наистина щуро! Този пистолет за алкохол е за наистина големи купонджии, на които им е омръзнал стандартния начин за пиене на шотове или каквото и да било друго питие. Просто го напълнете с това, което наистина обичате, насочете и…стреляйте! Това е абсолютно всичко, което трябва да направите. Цената на тази доста интересна джаджа е около 30 лева. Това е и нашият фаворит от тази статия.

Вашият коментар