13 подаръка за любителите на фотографията

Знаете ли кое е най-трудното нещо в живота? Не, не е да научите Java Script, нито да пилотирате самолет. Доста хора биха спорили, но най-трудното нещо в живота е да изберете подарък за някого, който обичате.

Една добра стратегия е да се опитате да разберете какво харесва да прави този човек, какви са неговите хобита и интереси. В днешно време почти всеки има дигитална камера и едва ли бихте сгрешили, ако подберете подарък свързан с фотографията, особено ако е фотоапарат ствуващ 2000 лв. на Никон или Канон.

Естествено наясно сме, че повечето от вас няма как да отделят толкова много средства – ето защо бихме искали да споделим с вас този списък с 13 наистина готини приспособления за любителите на фотографията. Тук ще намерите както полезни и практични, така и по-забавни джаджи, но се надяваме да откриете това което търсите.

Гривна-обектив

Тази гривна е създадена от фотографа Грег Арнолд, който счупил обектива на фотоапарата си и започнал да създава уникални бижута-гривни.

grivna-obektiv

Масичка за кафе – „Фотоалбум”

„Remembrance” съчетава връзката между семейството, смомняйки си с носталгия и радост за изминалите години.

masichka-za-kafe-fotoalbum

Обектив за смартфон

Прикрепете обектива към вашия смартфон и придайте нова визия на вашите снимки. Този обектив е приложим за всички смартфони с камери и много лесно се прикрепя към тях.

obektiv-za-smartfon

Супер секретен шпионски обектив

Прикрепя се към обектива на фотоапарата, има таен отвор от едната страна и прецизно монтирано огледало от вътрешната. С други думи това ви позволява да снимате наляво, надясно, нагоре, надолу (завърта се на 360 градуса), създавайки впечатлението, че всъщност снимате напред.

tainiyat-obektiv

Чаша – Обектив

Това са чаши, които са изключително реалистични и приличат досущ като обектив на фотоапарат. Чашата-обектив от снимката, можете да закупите от онлайн магазин dreboliiki.com

chasha-obektiv

Соларна каишка за фотоапарат

Все още е просто концепция, но тази соларна каишка за фотоапарат ще поддържа батерията на фотоапарата заредена, така че да не пропускате нито една снимка, поради изтощена батерия.

solarna-kaishka

Флашка – Камера

Наподобява на истински дигитален фотоапарат. Обективът се откача от тялото на фотоапарата и всъщност представлява флашка – уникално и стилно устройство, с помощта на което ще съхранявате вашите снимки и файлове. Флашката – камера, можете да закупите от онлайн магазин dreboliiki.com

flashka-fotoaparat

Надуваемо фото студио

Това преносимо надуваемо фото студио е официално пуснато за продажба от американска компания. Отнема само 3 минути да се надуе и е много лесно за използване. Има два модела, от които може да избирате. Малък размер – 3,6м х 2м х 3м. И голям – 6м х 3,6м х 3,6м. Съответно на цени 350 и 500 долара.

naduvaemo-fotostudio

Мини камера

Този красиво „бижу” е напревено изключително добре и с всички нужни детайли. Размерът му е приблизително 1/6 от този на стандартния ви фотоапарат, като е просто умален негов размер, но притежава почти всички негови функции. Можете да закупите най-малката камера в света от онлайн магазин dreboliiki.com

mini-kamera

Ъглови рамки за снимки

Създадени от Явон Шроедер, с тези ъглови рамки може да декорирате всяка една стена в дома ви, било тя с външни или вътрешни ъгли.

yglovi-snimki

Фотошоп магнити за хладилник

Въпреки че няма да ви дадат опцията да дадете Edit>Undo на пресолената супа в хладилника, ще ви помогнат да се чувствате по-приятно и „у дома си” във вашата кухня.

magniti-za-hladilnik-photoshop

F*ck Photoshop – Моливът на прецизните

Създаден е от Зак Хилдер, дизайнер в BBH New York, като изражение на неговото виждане за дизайна и рекламата в днешно време.

moliv-fck-photoshop

Фотошоп рамка

Дизайнерът Ирина Блок е създателят на първия аналог в света на тази Фотошоп рамка. За жалост вече като че ли никъде не се продава. Само около 50 такива рамки са били произведени и продадени за нула време.

ramka-za-snimki-photoshop