10 яки игри с шотове, идеални за подарък

В ерата на новите технологии и интернет, има нещо мило и старомодно в игрите за пиене. За да играете на тях не се нуждаете от компютри, YouTube и други новости, а само от добрата стара пиячка и приятели, с които да се забавлявате (без да прекалявате, разбира се).

Представете си, че е събота вечер, събрали сте се с приятели и си говорите за хубавите моменти, които сте преживяли заедно, но старите приятели не са готови да се отпуснат както преди… Решението за това е да ги предизвикате на една алкохолна игра! Освен това игрите за шотове са идеални и за подарък за всеки тийнейджър и студент.

В тази статия ще Ви представя 10 от най-популярните игри за пиене, някои от които можете да закупите от онлайн магазин https://dreboliiki.com.

Алкохолен дартс с шот чашки

Четири стрелички, четири шот чашки, дъска за дартс и играта може да започва! Алкохолният дартс е перфектна игра при всяко едно събиране или парти.

Алкохолен Дарц с Шотове

Алкохолен шах с чашки

При тази игра фигурките са шот чашки и всеки път, когато вземете „фигурката” на вашия опонент, вие трябва да изпиете съдържанието на чашката. По-силните „фигурки” (чашки) съдържат повече алкохол, така че предимството да бъдете по-добър в играта се компенсира от по-бързо напиване и влошаване на концентрацията ви.

Алкохолен Шах с Шотове

Дженга с шотове

Това е игра на „стабилните ръце”, много смях и замъглен поглед! Всеки е играл известната игра на редящите се блокчета „дженга”. Тук нещата са почти същите, но с една голяма разлика.

Всички от 60-те дървени блокчета имат написани върху тях 15 предизвикателни действия, които следва да бъдат изпълнени. При премахване на някое блокче, играчът трябва да прочете текста върху него и да изпълни написаното. След като изпълни съответното действие, играчът поставя дървеното блокче най-отгоре върху кулата и повтаря процеса докато кулата се срути.

Дженга с Шотове

Рулетка с шотове

Тази игра на рулетка с шотове комбинира в едно атмосферата в казиното и домашното парти. Всеки комплект съдържа 16 чашки, наредени на рулетка, с 2 метални топчета.

Алкохолна Рулетка

Морски шах с шотове

Насладете се на тази игра на морски шах с чашки за шот. Комплектът е направен от стъкло и включва стъклено поле за игра и 9 чашки.

Морски Шах с Шотове

Пияната лотария

Това е лотария, където всеки един печели или по-скоро всеки един пие…

Алкохолната Лотария

Голф игра с шот чашки

Придайте щрих на вашето хоби с този прекрасен стъклен комплект.

Голф с Шотове

Игра с шотове „Боен кораб”

Това е най-яката версия на Бойни кораби, която сте виждали – Алкохолната игра „Бойни кораби Енигма”. Създадена е от Маурисио Харион от Бразилия. Играта е направена така, че вашите кораби са всъщност различни чашки за шотове. Всеки път, когато сте „поразен”, трябва да изпиете един шот.

Бойни Кораби с Шотове

Игра с шотове „Змии и стълби”

Хей, играчи, затягайте коланите! Играта „Змии и стълби” придоби напълно нов смисъл. Хвърляйте заровете и следвайте игралното поле. Комплектът съдържа чаши за шот.

Игра Змии и Стълби

Баскетбол с чашки

Повишете настроението на вашето парти с този комплект от баскетболни шот чашки от Game Night. Комплектът включва 6 чашки за шот и игрално поле, перфектна игра за партита и купони.

Баскетбол с Шотове